Érj el 4x nagyobb konverziós arányt webshopoddal!

Az Alkubot játékos módon képes eladni webshopod termékeit a honlapra látogatóknak.

Növeld konverziós arányodat és bevételeidet alkudozó chatbotunk segítségével. A chatbot a legjobb ajánlatokat képes kialkudni boltodnak, így a látogatókból visszatérő vevők lesznek.
Érj el 4x nagyobb konverziós arányt webshopoddal az alkubot segítségével!

A vásárlásösztönzés új formája


Akár 8%-os konverziós ráta az Alkubot segítségével.

Akár 8%-os
konverziós ráta

Egy webshop átlagos konverziós aránya 1,6 % körül van. Az Alkubot segítségével akár 8% konverziót is el lehet érni. Több értékesítés, nagyobb bevétel és több visszatérő ügyfél.
Játékos vásárlás

Optimalizált
vásárlásösztönzés

Ne adj nagyobb kedvezményt, ha a vásárló beéri kevesebbel is. Az Alkubot éppen annyi kedvezményt ad, ami elég ahhoz, hogy a látogatóból vásárló legyen.
Egyszerű beállítás akár 2 kattintásból

Egyszerű
beállítás

Letisztult felületünknek köszönhetően 2 kattintással aktiválhatod a chatbotot. Nincs szükség másra, mint megadni mely termékekre mekkora maximális kedvezményt adhat az Alkubot.

Növeld konverziós arányodat

az Alkubot segítségével

Alkudozó chatbot

Biztos előfordult már, hogy a potenciális vevők csak böngésznek az oldaladon, de nem tudják magukat elkötelezni a vásárlás mellett.

Az Alkubot ebben tud segíteni. Az Alkubot egy mesterséges intelligencián alapuló chatbot, ami kiharcolja a vásárlóval, hogy tőled vásároljon, mindezt szórakoztató módon.

Optimalizált konverzió

A legtöbb vásárló árérzékeny, ezért ha a termék ára túl magas más boltot fognak felkeresni. A már távozott vásárlókat, csak remarketing költségek árán, kedvezmények adásával lehet csak visszacsábítani az oldalra.

Az Alkubot ezeket a költségeket spórolja meg a bolt tulajdonosának, egyúttal növelve a konverziós arányt.

Játékos vásárlás

Az idejétmúlt és frusztráló felugró ablakok helyett, játékos módon és interaktívan veheted rá a felhasználókat a vásárlásra.

Az Alkubot segítségével a vásárlóknak meg kell küzdeniük a kedvezményekért, így jobban megbecsülik azokat. A fix kedvezmények helyett, az Alkubot az eladónak és a vevőnek is segít az ideális kedvezmény megtalálásában.

Díjszabás


Az Alkubot teljesen ingyenes

300 000 Ft
értékű eladásig
12 000 000 Ft

fölötti eladás esetén
Ingyenes
Ingyenes
Nézd meg a havidíjad

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj elsőnek akcióinkról és újdonságainkról.