Miben segíthetünk?


Itt megtalálhatod a leggyakrabban feltett kérdéseket az Alkubottal kapcsolatosan.
Ha esetleg nem találod a választ a kérdésedre, az alábbi gombra kattintva felteheted azt.

Az Alkubot egy mesterséges intelligencia által hajtott alkudozó chatbot, amely webáruházad konverziójának növelésében segít. Mindezt, játékos módon a boltodat felkereső hezitáló látogatók vásárlóvá alakításával.
Jelenleg a WooCommerce boltokat használó Wordpress oldalakra érhető el az Alkubot. A jövőben, további platformokon is elérhetőek leszünk, mint például Magento, Wix, Shopify.

Ha webáruházad egyedi megoldást használ és szeretnéd integrálni az Alkubot alkalmazást, akkor lépj kapcsolatba velünk a hello@alkubot.hu email címen és mi segítünk.
Az Alkubotot a következő módokon lehet telepíteni a WooCommerce webshopot használó Wordpress webáruházakra:

Plugin: Lépj be honlapod Wordpress kezelőfelületére. Kattints a Plugins/ Add New és keress rá “Alkubot”. Installáld majd pedig, aktiváld.

Alternatív módszer: Egy másik módszerrel magáról a Wordpress piactérről is letöltheted az Alkubotot (https://wordpress.org/plugins/alkubot/) majd másold fel magadnak könyvtáradba /wp-content/plugins


Ha segítségre van szükséged az Alkubot telepítésével kapcsolatban, akkor a következő elérhetőségen állunk rendelkezésedre: hello@alkubot.hu.
Jelenleg Magyarul és Angolul.

Ha nem találsz egy általad használni kívánt nyelvet, akkor lépj kapcsolatba velünk a hello@alkubot.hu email címen és amint lehet, hozzáadjuk a listához.
Miután feltelepítetted a Wordpress oldaladra az Alkubot plugint, egy gyors varázsló kísér végig, melynek segítségével gyorsan hadrendbe állíthatod saját alkudozó chatbotodat. Ezalatt ki kell választanod, hogy mely termékkategóriákra, termékekre vagy esetleg az összes termékedre szeretnéd-e alkalmazni az Alkubotot. Ezután, az Alkubot által maximálisan adható kedvezményt kell megadnod. Ezekkel az alapbeállításokkal már használhatod is az Alkubotot.
Az Alkubot jelenleg teljesen ingyenes.
Egy sikeres eladás akkor történik, ha az Alkubot által adott kedvezményes kupont felhasználva a vásárló egy vagy több terméket vásárolt.


Próbáld ki most az alkubotot
ingyen.